13. 06. 2024. 06:54

Uvod u Bicon

system closed 160THE BICON SYSTEM je jedinstveni sistem dentalnih implantata koji stomatološkoj zajednici širom sveta nudi sveobuhvatno rešenje od 1985. godine. Inženjeri i medicinski stručnjaci u Bicon-u zaslužni su za mnoge inovacije u stomatologiji implantata.

Bicon-ov jedinstveni plato dizajn sledi čvrste bioinženjerske principe koji omogućavaju upotrebu kratkih implantata. Njegov jedinstveni  antibakterijski sistem naleganja, konusno zaključavanje implantata i abatmenta, omogućava pozicioniranje univerzalnog abatmenta od  360° – što nudi restaurativnu fleksibilnost koju nema nijedan implantacioni sistem. Obla padajuća ivica vrata Bicon implantata apsolutno obezbeđuje estetiku gingive oko krunice na implantatu. Ovi vrhunski rezultati se lako postižu jer je kost oko vrata implantata prisutna i omogućava koštanu potporu interdentalnim papilama.

Biconov jedinstveni dizajn i njegove revolucionarne tehnike nisu samo preživele probu vremena nego su i nastavile da budu lideri na polju dentalne implantologije. Želimo vam dobrodošlicu među Bicon stomatologe iz celog sveta i drago nam je da i vi i vaši pacijenti možete da uživate u kliničkim prednostima Bicona.